[aws_search_form]

Historie Felix Cohen

In 1879 startte Felix Cohen vanuit zijn functie als consul-generaal in Griekenland een eigen onderneming. Aanvankelijk door vaten met Griekse krenten en later gedroogd fruit en noten uit andere mediterrane landen, naar Nederland te exporteren. Felix Cohen was een van de eersten die de destijds innovatieve methode van het verpakken (inblikken) omarmde om zijn producten langer houdbaar te maken en daardoor een grote naam opbouwde. Het verpakken van voedsel is een specialiteit die is gebaseerd op kwaliteit en innovativiteit. Die vormen samen met betrouwbaarheid en service de vier pijlers waarop de onderneming is gebouwd.

Destijds opererend vanuit Rotterdam, helaas voor enkele jaren onderbroken door de 2e wereldoorlog waarbij tijdens het bombardement op Rotterdam het pand verwoest werd, is in 1980 gekozen voor Made (N.Br.) en vanaf 1999 vanuit een nieuwe locatie in Oosterhout.

Het nieuwe felix cohen

Nu – 140 jaar later – is het bedrijf Felix Cohen geheel gemoderniseerd en in een nieuw jasje gestoken. Felix Cohen richt zich nog steeds op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn gezondheid en duurzaamheid de nieuwe kernwaarden waar Felix Cohen zich sterk mee profileert.

Maatwerk en Service

Onze gekwalificeerde medewerkers doen hun best om u te verzekeren van maatwerk, kwaliteit en een snelle levering. We bieden verschillende verpakkingsmogelijkheden en kunnen producten samenstellen naar uw wens. Zo maken we private labels, kunt u uw eigen notenmixen samenstellen, maken we toppingcups met zaden en superfoods voor in de yoghurt of salade en meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kwaliteit en certificaten

Wij zijn ISO22000 en FSSC22000 gecertificeerd. Ons assortiment aan SKAL gecertificeerde producten groeit ook gestaag. We verpakken onze producten in onze eigen productielijn in Oosterhout die voldoet aan de hoogste eisen op hygiëne- en milieugebied.

Verpakkingsmogelijkheden

We bieden een grote flexibiliteit aan verpakkingsmogelijkheden. Onze producten kunnen worden geleverd in verpakkingen met uw eigen label, variërend van kleine sachets van 3 gram tot topping cups, sealboxen, navulzakken en emmers van 0,5 tot 10 liter. Daarnaast kunnen we mixen voor u samenstellen naar wens. Tevens kunnen we verpakkingen begassen met een “foodmix” om een lange houdbaarheid te garanderen. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact met ons op